Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
2 Posty

(tigarch)
Wiking
Narzekac nie jest trudno, ale trudno jest miec do tego naprawde dobry powod... Zwykl mawiac pewien klasyk znad Wisly A ode mnie dorzuce, ze coz, przywialo mnie tu z druga fala wielkiego kryzysu, bo pierwsza wywiala mnie z Islandii, ktora skradla moje serce, wiec, co? Zalowac, ze wciaz nie spaceruje do biura przez Laugarvegur? Czy, ze wskutek subprime loans w USA, nie zarobie juz na Islandii tyle, co we wlasnym biurze w N? Problem jest szerszy, bo moj syn ma tutaj swoich funfli, a zona ciekawa prace i... nie zna Islandii. Wiec, czy kiedy serce mam rozdarte, to moge sobie ponarzekac???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
566 Postów
HeartB
(HeartB)
Wyjadacz
jasta102 napisał:
HeartB napisał:
Osobna kategoria ciezkich obrazen sa skutki gryzienia przez sumienie wrazliwych polskich katolikow chylkiem wpisujacym sie na liste znajomych Emanueli (patrz galeria anatomiczna Emmy), zawsze dziewicy.
to ta z bobrem znajoma Polaka Katolika od Komunii Świętej?

----
Zaprawde, zaprawde potwierdzam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Annette napisał:
jasta102 napisał:
HeartB napisał:
Zupelnym ewenementem sa ugryzienia w szale milosnym przez kochankow. Z deficytu tych ostatnich.
źródła naukowe podają tu raczej inną przyczynę braku kąsania przez polskie kochanki
wiąże się to z przeciętną obfitością klejnotów u Janusza, czy Zdziśka
...
Unia Europejska po raz pierwszy w 2014 roku podała oficjalną klasyfikację penisów. Do kategorii małych penisów zaliczamy te, które nie przekraczają 14,1 cm, średnie - do 16,1 cm, duże to te, których długość zaczyna się od 18 cm.
Największe penisy mają mieszkańcy Południowego Sudanu, a najmniejsze Koreańczycy i Japończycy. Długość penisa ma jednak niewielki związek z zadowoleniem i satysfakcją z życia seksualnego. Na pytanie \\\"Czy kiedykolwiek mierzył pan swój penis\\\" 36 proc. ankietowanych Polaków odpowiedziało: \\\"zdecydowanie tak\\\", a 49 proc. \\\"raczej tak\\\".
Średnia długość penisa w Polsce w stanie erekcji to 17,2 cm, średnia długość na świecie to 18,5 cm.

W sensie ze masz jakieś kompleksy?. Czy jak?

hmm
mogę poddać się ocenie organoleptycznej
a powyższe to jedynie próba naukowego wyjaśnienia braku kąsania Polaków przez Polki
o zębach mowa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
566 Postów
HeartB
(HeartB)
Wyjadacz
jasta102 napisał:
Annette napisał:
jasta102 napisał:
HeartB napisał:
Zupelnym ewenementem sa ugryzienia w szale milosnym przez kochankow. Z deficytu tych ostatnich.
źródła naukowe podają tu raczej inną przyczynę braku kąsania przez polskie kochanki
wiąże się to z przeciętną obfitością klejnotów u Janusza, czy Zdziśka
...
Unia Europejska po raz pierwszy w 2014 roku podała oficjalną klasyfikację penisów. Do kategorii małych penisów zaliczamy te, które nie przekraczają 14,1 cm, średnie - do 16,1 cm, duże to te, których długość zaczyna się od 18 cm.
Największe penisy mają mieszkańcy Południowego Sudanu, a najmniejsze Koreańczycy i Japończycy. Długość penisa ma jednak niewielki związek z zadowoleniem i satysfakcją z życia seksualnego. Na pytanie \\\\\\\"Czy kiedykolwiek mierzył pan swój penis\\\\\\\" 36 proc. ankietowanych Polaków odpowiedziało: \\\\\\\"zdecydowanie tak\\\\\\\", a 49 proc. \\\\\\\"raczej tak\\\\\\\".
Średnia długość penisa w Polsce w stanie erekcji to 17,2 cm, średnia długość na świecie to 18,5 cm.

W sensie ze masz jakieś kompleksy?. Czy jak?

hmm
a powyższe to jedynie próba naukowego wyjaśnienia braku kąsania Polaków przez Polki
o zębach mowa

-----
Corega tabs jest zbyt drogie dla Polakow w Norwegii i nie refunduje go frikort, niestety.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Justyna Wojtkiewicz
(JustynaWojtkiewicz)
Wiking
Uhh, to strasznie przykre, jak sie mieszka w miejscu którego sie nienawidzi, nawet dla pieniędzy. Mieszkam w Norwegii półtorej roku, nie mam jeszcze stałej pracy, języka sie uczę- nadal muszę sie mega skupić zeby zrozumieć Norwegów, do najbliższego sklepu mam jakieś 25 km. Kocham Norwegię, kocham dom który tu kupiliśmy, uwielbiam moich nowych sąsiadów, uwielbiam norweska mentalność, te ich rodzinne życie, szacunek do barw narodowych, uwielbienie do przyrody i życie bardziej na zewnątrz niż w zamkniętym domu. Czasem nawet żałuje ze nie byłam wychowywana "na norwesko", wg moim zdaniem bardzo zdrowego podejścia do dzieci. A mimo wszystko jestem Polką i sie tego nie wstydzę, zdarza sie ze zatęsknię za Polska, bo i tam sa rzeczy które kocham. Jakiś zazdrośnik powie ze gówniana ze mnie patriotka, a ja po prostu zamiast narzekać cieszę sie życiem życzę tego wszystkim Polakom na emigracji
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
102 Posty
chart
(chart)
Początkujący
hmm
o zębach mowa .

Moja rozmowa z norwegiem ,bardzo miły kulturalny człowiek . Opowiada mi o Bergen , że jest tam rzeka i z jednej strony łowią Polacy a z drugiej Turcy . Ja skąd wiesz że to Polacy ,lekko zdenerwowany .On mi spokojnie że jego ojciec ma firmę budowlaną , i pracują tam Polacy rozpoznaje ich po tym że nie mają zębów na przodzie .I pyta czy my w Polsce mamy stomatologów ,Odpowiedziałem że ja mam całe uzębienie i jestem Polakiem .A on ty tak ale oni nie .Taki dziwny znak rozpoznawczy naszej nacji w Norwegi .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
566 Postów
HeartB
(HeartB)
Wyjadacz
chart napisał:
hmm
o zębach mowa .

Moja rozmowa z norwegiem ,bardzo miły kulturalny człowiek . Opowiada mi o Bergen , że jest tam rzeka i z jednej strony łowią Polacy a z drugiej Turcy . Ja skąd wiesz że to Polacy ,lekko zdenerwowany .On mi spokojnie że jego ojciec ma firmę budowlaną , i pracują tam Polacy rozpoznaje ich po tym że nie mają zębów na przodzie .I pyta czy my w Polsce mamy stomatologów ,Odpowiedziałem że ja mam całe uzębienie i jestem Polakiem .A on ty tak ale oni nie .Taki dziwny znak rozpoznawczy naszej nacji w Norwegi .

----
Idiota Norweg. Nie wie, ze to Polscy patrioci, ktorym w czasie tortur komunisty zeby wybily zs wolnosc.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
566 Postów
HeartB
(HeartB)
Wyjadacz
JustynaWojtkiewicz napisał:
Uhh, to strasznie przykre, jak sie mieszka w miejscu którego sie nienawidzi, nawet dla pieniędzy. Mieszkam w Norwegii półtorej roku, nie mam jeszcze stałej pracy, języka sie uczę- nadal muszę sie mega skupić zeby zrozumieć Norwegów, do najbliższego sklepu mam jakieś 25 km. Kocham Norwegię, kocham dom który tu kupiliśmy, uwielbiam moich nowych sąsiadów, uwielbiam norweska mentalność, te ich rodzinne życie, szacunek do barw narodowych, uwielbienie do przyrody i życie bardziej na zewnątrz niż w zamkniętym domu. Czasem nawet żałuje ze nie byłam wychowywana "na norwesko", wg moim zdaniem bardzo zdrowego podejścia do dzieci. A mimo wszystko jestem Polką i sie tego nie wstydzę, zdarza sie ze zatęsknię za Polska, bo i tam sa rzeczy które kocham. Jakiś zazdrośnik powie ze gówniana ze mnie patriotka, a ja po prostu zamiast narzekać cieszę sie życiem życzę tego wszystkim Polakom na emigracji
------
No ale co kuma chciala w koncu powiedxiec, ze gryzie czy nie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
55555555 55555555
(Sebastian)
Stały Bywalec
Justyna poczekaj jeszcze kilka lat ...jak minie miodowy miesiąc , zderzenie z rzeczywistością będzie już mniej ciekawe...ale powodzenia.
Niektórym też klapki z oczu nie spadają przez wiele lat (znam wielu takich)dopóki nie nauczą się języka i nie pojmą w jakim kraju mieszkają ...a u wielu doznaje załamania nerwowego co objawia się tym co czytasz poniżej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:8  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
Hubsonq
(Hubsonq)
Nowicjusz
Sebastian napisał:
Justyna poczekaj jeszcze kilka lat ...jak minie miodowy miesiąc , zderzenie z rzeczywistością będzie już mniej ciekawe...ale powodzenia.
Niektórym też klapki z oczu nie spadają przez wiele lat (znam wielu takich)dopóki nie nauczą się języka i nie pojmą w jakim kraju mieszkają ...a u wielu doznaje załamania nerwowego co objawia się tym co czytasz poniżej.

Rozwin prosze bom ciekaw
Co masz na mysli "w jakim kraju żyją"?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok